Registreren Gebruikersdag

Registreren
Bent u een Nederlandse of Belgische producent en wordt uw bedrijf door één of meerdere van uw retail klanten gevraagd om het ImpactBuying platform in te vullen? Zou u meer willen weten over de huidige en opkomende wetgeving? En wat dat met zich meebrengt qua databehoefte van de retailers waar u aan levert? Dan is de eerste ImpactBuying Gebruikersdag het juiste evenement voor u. Op deze pagina kunt u zich aanmelden d.m.v. het aanmeldformulier.

Waarom deze Gebruikersdag?
De vraag naar data die u moet aanleveren groeit en dat heeft niet alleen te maken met de druk die vanuit de NGO’s op de retailers wordt gelegd maar ook met de opkomende EU corporate sustainability due diligence directive, de corporate sustainability reporting Directive (CSRD), en onderschreven klimaatdoelen. De nieuwe EU richtlijnen staan nog niet geheel vast, maar dat de vraag naar data van product ketens nog groter gaat worden is wel duidelijk. Tijdens de eerste ImpactBuying Gebruikersdag gaan we in op de richtlijnen, ESG, duurzaamheidsrapportages en de nieuwste ontwikkelingen van technologie.

Naast leerzame plenaire sessies en verschillende break-outs, zal er ook een informatiemarkt zijn waar u de mogelijkheid heeft kennis te maken met bekende en onbekende bedrijven die u kunnen ondersteunen met hun kennis en diensten.

Het evenement zal worden gehouden op 13 oktober van 11.00 tot 16:30 en vindt plaats in Bunnik, bij De Landgoederij. De toegang is gratis voor 2 personen van uw organisatie.

Registreren

8 + 5 =

Locatie Gebruikersdag