Without purpose, no healthy business.

VMT

Voormalig kwaliteitsman Jumbo: ‘Meer transparantie betekent meer incidenten, maar ook een veiliger product’ (podcast)

Read more

Vakblad Voedingsindustrie
Door het groeiende aantal bewuste consumenten en strengere wetgeving – onder meer op het gebied van ontbossing, voedselkwaliteit en mensenrechten – voelen steeds meer bedrijven de urgentie om hun (internationale) productketens te verduurzamen.

Read more

Fonk
“Bedrijven doen veel aan duurzaamheid en certificering, maar hoe maak je zichtbaar aan de ‘buitenkant’ van een product wat een bedrijf gedaan heeft om écht een verschil te maken?”

Read more

Duurzaam Ondernemen
ImpactBuying fuseert met SIM Supply Chain Information Management (SIM) en wordt zo een Europese koploper als het gaat om de verduurzaming van leveranciersketens.

Read more

TechVisor
ImpactBuying stelt organisaties en consumenten in staat met hun inkoopkracht een positieve impact te maken in toeleveringsketens.

Read more

Needles Eye
Learning from the food industry: ImpactBuying CEO Leontine Hasselman-Plugge takes transitioning to a more transparent and circular supply chain from what she calls the “pizza perspective”

Read more

Set: Supply chain professionals
Winst maken en investeren in een betere wereld lijken twee niet te verenigen doelen. Duurzaamheid mag geen marketinginstrument zijn, een bedrijf moet de statements kunnen onderbouwen.

Read more