Producentendag ImpactBuying

Hoe kunt u uw bedrijf het beste voorbereiden op de aankomende wetgeving? Wat weet u al over Scope 3, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) of de Deforestation Directive? En vooral: wat betekent dit voor uw bedrijf?

Op 14 november organiseert ImpactBuying de tweede Gebruikersdag voor Nederlandse en Belgische producenten. Door huidige en opkomende wetgeving komt er steeds meer op producenten af, en hoe kunt u zich nu het beste voorbereiden? De vraag naar data groeit, hoe kijken retailers hier tegenaan? En hoe kunt u zelf zo efficiënt mogelijk data ophalen en verwerken?

Dat de vraag naar data van toeleveringsketens nog groter gaat worden is wel duidelijk. Om er op voorbereid te zijn, hebben we een live programma samengesteld waarbij wij in gaan op:

  • Gaat de opkomende wetgeving veel veranderen aan de data behoefte van de retailers? Hoe gaan retailers hier nu, en in de toekomst mee om?
  • Opkomende wetgeving zoals de CSDD, CSRD en Deforestation Directive: Wat gaan deze richtlijnen doen? Wanneer komt het in Nederland? En wat betekent het voor uw bedrijf?
  • Wat zijn ontwikkelingen om het data delen efficiënter te maken?

Naast leerzame plenaire sessies en verschillende break-outs, zal er ook een informatiemarkt zijn waar u de mogelijkheid heeft kennis te maken met bekende en onbekende bedrijven die u kunnen ondersteunen met hun kennis en diensten.

Op dinsdag 14 november zal de dag gevuld zijn met een leerzaam programma. Aan het einde van de dag zal u meer weten over de huidige en opkomende wetgeving, wat de retailers verwachten voor de toekomst en zijn er handvaten aangereikt om efficiënter om te gaan met de grote datavraag. Via een reeks inspirerende plenaire sessies, break-outs en de gelegenheid voor netwerken zullen we dieper ingaan op de onderstaande onderwerpen.

Registreren
Klik op onderstaande knop om u in te schrijven
en een ticket te ontvangen.

Sponsor informatiemarkt?
Geïnteresseerd om sponsor te worden en uw bedrijf te presenteren op de Producentendag?

Programma

Het evenement zal worden gehouden op 14 november van 09.30 tot 17:00 en vindt plaats in Bunnik, bij De Landgoederij. Een ticket kost €50,- per deelnemer.

Programma: 09:30 tot 17:00 uur

Voor wie is het evenement?

  • EExecutive board members
  • ECSR professionals
  • EKwaliteitsmanagers
09:30 - 10:00 Inloop/bekijk verschillende stands
10:00 - 10:15 Opening en welkom

Marjan de Bock-Smit en Leontien Hasselman-Plugge

Waarom is de Producentengdag in het leven geroepen? Wat zijn de behoeftes van de retailers? En gaat de huidige en nieuwe wetgeving daar invloed op hebben? Wat is wetgeving die van belang gaat zijn? We lopen door de agenda en nemen u mee in een leerzaam programma.

10:15 - 11:00 Scope 3 - Wat is het, hoe werkt het?
11:00 - 11:30 What about wetgeving?
11:30 - 12:00 Netwerk lunch
13:00 - 13:45 Break out sessies
14:00 - 14:45 Break out sessies
14:45 - 15:15 Koffie pauze
15:15 - 15:45 Gaat de datavraag van retailers veranderen?
15:45 - 16:00 Afsluiting
16;00 - 17:00 Netwerkborrel