Sans but , pas d’entreprise saine.

VMT

Voormalig kwaliteitsman Jumbo : « Meer transparantie betekent meer incidenten, maar ook een veiliger product » (podcast)

Lire la suite

Vakblad Voedingsindustrie
Door het groeiende aantal bewuste consumenten en strengere wetgeving – onder meer op het gebied van ontbossing, voedselkwaliteit en mensenrechten – voelen steeds meer bedrijven de urgentie om hun (internationale) productketens te verduurzamen.

Lire la suite

Fonk
« Bedrijven doen veel aan duurzaamheid en certificering, maar hoe maak je zichtbaar aan de ‘buitenkant’ van een product wat een bedrijf gedaan heeft om echt een verschil te maken? »

Lire la suite

Duurzaam Ondernemen
ImpactBuying fusionne avec la gestion de l’information de la chaîne d’approvisionnement SIM (SIM) dans un mot européen koploper als het gaat om de verduurzaming van leveranciersketens.

Lire la suite

TechVisor
ImpactBuying stelt organisaties en consumenten in staat met hun inkoopkracht een positieve impact te made in toeleveringsketens.

Lire la suite

Aiguilles Oeil
Apprendre de l’industrie alimentaire : la PDG d’ImpactBuying, Leontine Hasselman-Plugge, aborde la transition vers une chaîne d’approvisionnement plus transparente et circulaire à partir de ce qu’elle appelle la « perspective de la pizza »

Lire la suite

Ensemble : Professionnels de la chaîne d’approvisionnement
Winst maken en investeren in een betere wereld lijken twee niet te verenigen doelen. Duurzaamheid mag geen marketinginstrument zijn, een bedrijf moet de declarations kunnen onderbouwen.

Lire la suite